Gehoor
Oplossingen

Gehooroplossingen

Uw weg naar beter horen!

Hoe ga je te werk: Eenvoudig in 5 stappen!

1. Gratis gehoortest

Kom even langs voor en gehoortest. Dit duurt amper 15 minuten, is vrijblijvend en kosteloos. Aan de hand van gedetailleerde testen wordt je gehoor in kaart gebracht. Je kan hiervoor telefonisch een afspraak maken (0474/358313), of je aanvraag sturen via onze contactpagina. Wens je medisch advies, dan wordt je doorverwezen naar een NKO-arts. Met een NKO-voorschrift kan er een gratis proef opgestart.

2. Hooroplossing op maat

Tijdens een persoonlijk gesprek (intake), overlopen we je gehoor, levensstijl en persoonlijke behoeften. Aan de hand hiervan wordt een hoor-oplossing op uw maat voorgesteld, met oog voor esthetiek en maximaal draag- & hoorcomfort.

3. Gratis proefperiode

Hoewel de proefperiode wettelijk minimaal 2 weken voorgeschreven wordt, nemen wij, bij Wim’s Hoorcenter, écht alle nodige tijd voor tussentijdse regelingen. Daarnaast kan ook een vergelijkende proef met een ander set apparaatjes voorgesteld worden. De proefperiode is steeds vrijblijvend en gratis, dankzij het NKO-voorschrift.

4. 100% tevredenheidsgarantie

Gezien we in de eerste weken vaak samenzitten, worden uw ervaringen regelmatig geëvalueerd. Op basis van uw feedback, komen we tot een fijnregeling. Op die manier kom je écht tot een perfect passende en optimaal functionerende oplossing. Daar je gehoor kan evolueren, kan je blijven rekenen op Wim voor een periodieke check-up en extra regeling.

5. Tussenkomst aanvragen

Kom je in aanmerking voor een financiële tussenkomst van uw ziekenfonds? Dan maken we het je nóg gemakkelijker ! Zo werken we steeds in een derde-betalers-systeem: Hierdoor betaal je nooit het totale bedrag, doch slechts jouw eigen bijdrage. De aanvraag voor tussenkomst wordt helemaal door ons verzorgd. Wij regelen de aanvraag voor tussenkomst en je hoeft je hierover niet te bekommeren. Hierdoor slaap je écht op je twee oren!

Copyright © Optiek Freija BVBA - Ontwikkeling door Flor Sanders